Boksclinics

De afgelopen periode hebben Arnold en Steve vier boksclinics verzorgd voor onze sportklas leerlingen uit het tweede leerjaar in onze gymzaal op de Waldheim-mavo in Baarn. In de vier achtereenvolgende lessen werd er aandacht besteed aan de bokshouding, verschillende technieken van aanvallen, stoten en verdedigen. Arnold en Steve weten met simpele, maar uitdagende oefeningen de leerlingen te boeien met de bokssport. Vooral het enthousiasme tijdens, en zelfs nog na de les, bewees dit. De vier clinics zijn zeker een succes gebleken en zullen een vaste plek krijgen in het sportklas programma in leerjaar twee.

Reacties leerlingen:
Thom: ik vond het super leuk, ik heb veel dingen geleerd en kijk nu heel anders naar de bokssport.
Bart: je zou zeggen dat het heel gemakkelijk is, maar er komt heel veel techniek bij kijken en dat had ik niet verwacht. Vooral het samen bezig zijn en oefenen met elkaar vond ik leuk.

Daniel Segerius docent LO Waldheim-mavo te Baarn

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.